Dutch Valley

Festival lanceert Hollands Glorie podium.

Zojuist maken organisator UDC en Berk Music de line-up bekend van een geheel nieuw podium tijdens Dutch Valley: de Hollands Glorie Stage.
Op de Hollands Glorie Stage van Dutch Valley zullen naast nationale Nederlandstalige toppers als Django Wagner, John de Bever Stef Ekkel en de Havenzangers ook toptalenten zoals Jeffrey Heesen, Ferry de Lits, Wesley Klein en Emily Sleeven te bewonderen zijn. Eerder maakte Dutch Valley al het programma van de Mainstage , de GO! Apres Ski Stage en het Hiphop podium bekend.

De programmering van het Hollands Glorie podium markeert de start van een nauwere samenwerking tussen Berk Music en Dutch Valley. Volgens Berk Music en Dutch Valley voorziet de Hollands Glorie stage in de groeiende behoefte naar het typische Nederlandstalige product. Directeur Adrie van den Berk over deze trend: ‘ Ons youtube kanaal groeit hard en de clips van de nationale artiesten werden op ons platform dit jaar maar liefst 330 miljoen keer bekeken.

De totale line-up van het Hollands Glorie podium tijdens Dutch Valley ziet er als volgt uit: Django Wagner, John De Bever, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Stef Ekkel, Sieneke, Ferry de Lits, Rene Schuurmans, Jaman, Nelis Leeman, Nick Nicolai, Roy Donders, Joeri Plaizier, Gebroeders Ko, Marco de Hollander, Jeroen van Zelst, Jan van Est, Tamara Tol, Havenzangers en Alex

Dutch Valley bevestigde al eerderde komst van onder meer Kensington, Jebroer XL, Andre Hazes, Broederliefde, Boef, Waylon, Tino Martin, Polska, Snollebollekes, Lange Frans, Maan, Josylvio, SFB, SBMG, Kenny B en Jonna Fraser. Eind mei, als de line up van de laatste 3 podia wordt onthuld, is het totale programma van Dutch Valley bekend. In totaal treden meer dan 100 acts en artiesten op tijdens het gezelligste feest van Nederland.

Foto’s: Harold Versteeg