Marco de Hollander

Zanger vervoert zijn publiek in Castellum.

Marco de Hollander wist vrijdagavond zijn fans voor de 2e keer in Theater Castellum te Alphen aan de Rijn aan het dansen, de polonaise, maar ook aan het huilen te krijgen. De geweldige combinatie van mooie anekdotes en verhalen over zijn vak, maar ook over zijn prive leven en de liedjes maakte de avond helemaal compleet.

Ook de muzikale gasten met wie Marco een goede band heeft wisten de fans heel goed te vermaken en te raken; Jamiro (10 jaar en speelt fantastisch accordeon), De Havenzangers, Marlana en Sieneke, welke optrad i.p.v. Vader Abraham. Pierre Kartner was namelijk donderdag van de trap gevallen en was vanwege (onbekend) letsel niet in staat om op te treden.

Ook de spectaculaire opkomst van Marco de Hollander zullen we niet snel vergeten. Hij werd vanuit een kist tevoorschijn getoverd door illusionisten, waarna hij live met zijn band van start kon gaan aan Live in Concert 2. Dit was een avond om nooit te vergeten! Wat een feest!

Meer over Marco de Hollander:
www.marcodehollander.nl

Fotografie en tekst: Arnold vd Horst fotografie