Passenger

Britse singer-songwriter naar AFAS Live.

De Britse singer-songwriter Passenger gaat in 2018 op tournee in Europa. Op woensdag 26 september geeft hij een show in de AFAS Live in Amsterdam. De tournee staat in het teken van zijn nieuwe album Runaway dat binnenkort verschijnt.

De Britse singer-songwriter Mike Rosenberg, beter bekend als Passenger, is inmiddels een grote naam in het singer-songwriter genre. Binnenkort verschijnt zijn tiende album genaamd Runaway. Vorige week verscheen al de eerste single van het album genaamd Hell Or High Water. De sound van het nieuwe album ligt in het verlengde van het grootse en catchy geluid van zijn monster hit Let Her Go. Voor Runaway is Passenger sterk geïnspireerd door zijn Amerikaanse roots. Als kind bezocht hij het land regelmatig en was gefascineerd door het grootse landschap en de grote cultuurverschillen.

Passenger was in 2016 voor het laatst in Nederland voor een show in de Ziggo Dome in Amsterdam. @Mojo Concerts

Passenger – European Tour 2018

Woensdag 26 september, 2018 | AFAS Live, Amsterdam

Foto’s: Harold Versteeg