The Kooks

Band laat eindelijk weer van zich horen!

Let’s Go Sunshine ziet het daglicht op 31 augustus 2018.

The Kooks zijn terug met de twee nieuwe nummers No Pressure en All The Time en hebben meer details bekendgemaakt over het langverwachte nieuwe album Let’s Go Sunshine dat op 31 augustus zal uitkomen. Een album met breekbare en gedurfde nummers waarop melancholie wordt gemixt met euforie.

In de nasleep van de uitverkochte Engelse arena tournee en het doorbreken van de grens van één biljoen streams zijn The Kooks met Let’s Go Sunshine klaar om zich definitief te vestigen in de annalen van de Britse muziekhistorie. Let’s Go Sunshine is een gewaagd album waarop het karakteristieke Kooks geluid is teruggebracht tot zijn puurste vorm, terwijl ze het in een gevarieerdere en meer volwassen richting hebben gestuwd.

Een roerend en energiek werk vol karakteristieke Kooks melodieën en diepzinnig in zijn portret over het moderne Britse stadsleven. Met in het hart en de ziel verhalen over het verlies van onschuld, relaties die vervagen en het proces van scheiding en herstel. Het is het geluid van een ambitieuze en zelfverzekerde band die haar nek uitsteekt en met Let’s Go Sunshine een duidelijk statement afgeeft. @V2 Records