Fotoserie Concert At Sea

Concert at SEA uitbundig genieten op het Zeeuwse strand.

Sting met Shaggy op Concert at Sea [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Concert at SEA is een bijzonder festival concept op de Zeeuwse brouwersdamp. CAS staat voor vakantiesfeer, strand, op de dam liggen en gezellig met vrienden een biertje pakken. En uiteraard voor muziek, onder leiding van BLØF en hun muzikale gasten.

Het festival biedt echter meer dan een doorsnee muziekfestival. Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en je kunt er van alles eten en drinken wat Zeeland te bieden heeft.

Artiesten die dit jaar naast BLØF onder meer acte de presence gaven waren: Miss Montreal, Ronnie Flex, Jacqueline Govaert, Sting & Shaggy, Guus Meeuwis, Alanis Morissette, Racoon, Di-rect en Broederliefde. CAS was op 27, 28 en 29 juni

Bekijk hier de foto’s die fotograaf Harold Versteeg op de vrijdag maakte.