Mariah Carey

Zangeres komt naar Ziggo Dome met Kerstshow.

Internationaal icoon en superster Mariah Carey heeft vandaag de terugkeer aangekondigd van haar ongekend succesvolle All I Want For Christmas Is You Tour. De zangeres doet verschillende steden in Europa aan met haar wervelende show, waarin ze zowel haar kerstsongs als haar klassieke hits zal brengen.

Na haar indrukwekkende All I Want For Christmas Is You optredens vorig jaar, werd Mariah Carey overspoeld met positieve reacties van recensenten en fans.  De All I Want For Christmas Is You Tour wordt hét ultieme hoogtepunt rondom de feestdagen dit jaar.

Mariah Carey is met meer dan 200 miljoen verkochte albums de bestverkopende vrouwelijke artiest allertijden. Daarnaast heeft ze 18 U.S. Billboard Hot 100 nummer één singles op haar naam staan, meer dan welke solo artiest in de geschiedenis dan ook! Haar hit ‘All I Want For Christmas Is You’ is de nummer één tijdloze klassieker, die iedere kerst volop op de radio te horen is. Mariah Carey schreef en produceerde het nummer in de beginjaren van haar carrière en het is het jaarlijkse bestverkopende kerstnummer.

Muziekicoon Mariah Carey is bekend van onder andere haar nummers ‘Always Be My Baby’, ‘Hero’ en ‘We Belong Together’, waarin ze met haar engelenstem zelfgeschreven songteksten zingt. Met haar uitzonderlijke stembereik van vijf octaven zingt ze prachtige ballads en fijne popnummers. @Mojo Concerts