Nicki Minaj

Amerikaanse rapper/zangeres Nicki Minaj met rapper Future naar Ziggo Dome.

 

Nicki Minaj komt op 25 maart 2019 naar Ziggo Dome, Amsterdam. De NICKIHNDRXX tour staat in het teken van het nieuw te verschijnen album van Nicki Minaj, ‘Queen’, en het laatste album van Future ‘Hndrxx’.

De uit Trinidad afkomstige Nicki Minaj heeft de supersterrenstatus bereikt. Dat gebeurde in 2010 met haar debuutalbum ‘Pink Friday’, dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt, gevolgd door ‘Pink Friday: Roman Reloaded’ (2012). Met de singles ‘Super Bass’, ‘Starships’ en ‘Anaconda’ weet de extravagante zangeres wereldwijde hits op haar naam te schrijven. In 2014 bracht ze haar derde album ‘The Pinkprint’ uit.

Minaj komt samen mer rapper Future naar Amsterdam. Hij verkocht miljoenen singles en albums en de streamingcijfers van zijn nummers lopen inmiddels in de miljarden.

In 2017 lanceerde Future twee albums, ‘Future’ en ‘Hndrxx’ en werd daarmee de eerste artiest ooit die twee verschillende albums op nummer 1 had in Billboard Top 200 in twee opvolgende weken.

De NICKIHNDRXX tour belooft een spectaculaire avond te worden in Ziggo Dome met twee van de grootste hip-hop sterren die de wereld op dit moment rijk is. @Greenhouse Talent

Foto Anneke Ruys