Foto’s Parkpop Saturday Night

Haags festival beleeft succesvolle vierde editie.

Parkpop Saturday Night (voorheen Night at the Park) beleefde gisteren zijn vierde aflevering. Het festival presenteerde grote namen van weleer als Melanie C, Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, Hot Chocolate en Time Bandits. Deze laatsten vervingen Gruppo Sportivo die helaas niet mee konden doen vanwege een gebroken enkel van zanger Hans Vandenburg.

Verder waren ook onder meer Martijn Fischer, de Kiss Forever Tribute Band, The Boss UK en als grote afsluiter De Dijk van de partij.

Vanaf het optreden van Melanie C en Kim Wilde begon de festivalweide van het Haagse Zuiderpark pas echt vol te stromen. Toen veranderde Parkpop Saturday Night in een overweldigend feest met vuurwerk als afsluiter.

Fotografie: Angela van Tol