Shakira

Shakira onvergetelijk live in Ziggo Dome.

Shakira live in het ZiggoDome in Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De Colombiaanse superster Shakira is terug. Na zeven jaar afwezig van de Nederlandse podia gaf ze gisteren een concert in een tot de nok gevuld Ziggo Dome.

Shakira’s elfde studioalbum ‘El Dorado’ kwam vorig jaar uit en dat is inmiddels in heel veel landen een groot succes. Het kwam in 37 landen op nummer 1 binnen in de charts en dit mede dankzij de wereldhits ‘Chantaje’ en ‘Me Enamoré’.

Shakira live in the ZiggoDome in Amsterdam, The Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Shakira’s nieuwe tournee draagt de naam EL DORADO WORLD TOUR. Gisteren stond ze ermee in Amsterdam en dat was een bijzonder weerzien met de fans. De hele concertzaal stond op zijn kop, meer dan anderhalf uur lang!

We kennen de Colombiaanse zangeres natuurlijk van onvergetelijke hits als ‘Hips Don’t Lie’, ‘Waka Waka’ en ‘Loca’. Uiteraard weerklonken die gisteren ook in Amsterdam, samen met heel veel andere dansbare songs en luisterliedjes.