Bouke

Bouke laat Soest swingen en zwijmelen.

Vrijdagavond gaf de Drentse zanger, Bouke Scholten (35) samen met The Elvis Mattersband een geweldige Elvis tribute-show met de titel ‘Bouke Rocks Elvis’ in het Openluchttheater Cabrio te Soest. De zanger wist de Soestenaren in het prachtige intieme en sfeervolle theater te raken met prachtige bekende en onbekende ballads, maar ook stevige en swingende rockers van ‘The King’ Elvis Presley (1935-1977).

Elvis Presley’s sound-alike Bouke zong de nummers ‘My Way’ tot en met ‘Jailhouse Rock’ vol overgave en wist met zijn warme, krachtige stemgeluid de bezoekers, jong en oud (indien mogelijk) van hun zitplaats aan het dansen te krijgen. Stilzitten was beslist geen optie.
Bouke die vanaf zijn 18e is begonnen met zingen won in 2009 de RTL TV-show ‘Waar is Elvis’ en eind 2014 was hij nummer één in de SBS TV-show ‘The Winner Takes It All’

Bouke is een rasartiest die zonder glitterpakken, opgekleefde bakkebaarden of brede broekspijpen met zijn eigen stem, die verdomd veel op die van Elvis lijkt, de liefhebbers van Elvis een geweldige muzikale avond te bezorgen. Een geweldig mooi muzikaal eerbetoon aan The King.

Meer over Bouke Schouten: www.bouke.nu

Fotografie en verslag: Arnold vd Horst Fotografie NL-Artiesten