Little Steven

Hard Rock Cafe Amsterdam verwelkomt superster.

Niemand minder dan Little Steven – een van de oprichters en bandlid van Bruce Springsteens E Street Band – komt op donderdagavond 5 juli naar het Hard Rock Cafe Amsterdam met zijn Underground Garage Dance Party. Een uniek concept waarbij hij een DJ set doet en vragen beantwoordt van fans.

De Underground Garage Dance Party begint om 19.00 uur in het Hard Rock Cafe Amsterdam aan het Max Euweplein en is gratis toegankelijk. Het beloofd een voor fans bijzondere avond te worden. Little Steven draait muziek en verteld daarbij anekdotes, maar tussendoor beantwoord hij ook vragen van fans of gaat met ze op de foto. De avond speelt zich af in de kleine intieme setting van het bargedeelte van het Hard Rock Cafe.

Little Steven is een van de oprichters en bandlid van Bruce Springsteens E Street Band en scoorde ook diverse hits zoals ‘Forever’ met zijn eigen band ‘Little Steven and the Disciples of Soul’. Nu heeft hij na 15 jaar een nieuw album uit met de titel Soulfire. @Hardrock Cafe Amsterdam

Voor meer informatie over Hard Rock International, bezoek onze site: www.hardrock.com.

Foto: Anneke Ruys