Thomas Dybdahl

19-jarige Noor brengt spannende nieuwe single uit.

Vandaag komt de nieuwe single van Thomas Dybdahl uit getiteld Look At What We’ve Done. Nog een voorproefje op het prachtige album dat gepland staat voor het najaar. Het vorige album The Great Plains is met 20 miljoen streams ondertussen wel echt een Indie Anthem en we hebben dan ook hoge verwachtingen van dit nieuwe album! Als je de track en tekst morgen zou willen delen, zou dat heel fijn zijn.

Look At What We’ve Done is de tweede single van het aankomende album All These Things van de Noorse artiest Thomas Dybdahl. Look At What We’ve Done is opgenomen in de Sunset Sound studio in L.A. en geproduceerd door de Award-winnende producent Larry Klein. Een unieke line-up van muzikanten heeft bijgedragen aan dit prachtige album.

In een tijdspan van slechts 3 dagen is het album ingespeeld en opgenomen, precies zoals het vroeger altijd ging. Het was grotendeels dezelfde groep muzikanten en schrijvers die het concept van de Tuesday Night Music Club uit LA in de vroege jaren 90 vormde (Sheryl Crow). De groove van drummer James Gadson (Bill Withers & Paul McCartney) is vanaf de eerste fill de drijvende kracht achter het nummer. Samen met de dromerige vocalen van Thomas Dybdahl en superscherpte productie maakt dit een plaat van pure klasse en kwaliteit. @V2

Look At What We’ve Done (Lyric Video):