Doe Maar

Doe Maar met vierde concert in Carré.

Doe Maar bij Live On The Beach in Scheveningen [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Wegens groot succes geeft Doe Maar een vierde en laatste concert in Carré in Amsterdam op zaterdag 1 december.

Het concert maakt deel uit van de ‘Er verandert Nix’ clubtournee ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de band. “We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren 80 een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Tijdens de ‘Er verandert Nix’ tournee geeft de band 23 concerten in 13 verschillende zalen. Het merendeel is reeds uitverkocht, voor sommige concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar. @Mojo Concerts

DOE MAAR
Zaterdag 1 december, Carré, Amsterdam

Foto’s Harold Versteeg