Maroon 5

Band komt volgend jaar juni naar Ziggo Dome.

Op maandag 10 juni komt de drievoudig GRAMMY® Award winnende band Maroon 5 naar Amsterdam voor een show in Ziggo Dome. De show is onderdeel van de Red Pill Blues Tour die in het teken staat van het laatst verschenen gelijknamige album. Special Guest bij de show is de Noorse zangeres Sigrid.

Vorig jaar november verscheen het zesde studioalbum van Maroon 5 genaamd Red Pill Blues. Op het album staan meerdere hitsingles waaronder Don’t Wanna Know met Kendrick Lamar, Cold met Future, What Lovers Do met SZA en de meest recente single Girls Like You met Cardi B. Girls Like You staat momenteel op één in de Top 40, op één in de Adult Pop, op twee in de Billboard Hot 100, op één in de iTunes en Spotify hitlijsten en heeft al meer dan 300 miljoen Spotify streams en 641 miljoen YouTube/Vevo views. De afgelopen maanden speelde de band door heel Amerika met de Red Pill Blues Tour. Komend voorjaar komt de tournee naar Europa. Met op 10 juni een show in Amsterdam.

In 2010 verscheen het derde album Hands All Over met daarop de nummer-1 hit Moves Like Jagger, waarmee de band één van de best verkochte singles aller tijden scoorde. Hun vierde album Overexposed bracht hit na hit voort en bevestigde hun sterke positie in de popmuziek. Alle singles behaalden topnoteringen in de hitlijsten waardoor ze een record vestigden met 6 nummer 1-hits van een band in de top 40 in de afgelopen 20 jaar.

Tegelijkertijd bracht de gelijknamige tour uit 2013 meer dan 50 miljoen dollar aan kaartverkoop op. In 2015 speelde Maroon 5 voor het laatst in de Ziggo Dome tijdens hun tournee voor het album V met de hits Maps, Animals en Sugar. De video van Sugar is vandaag de dag al meer dan 2 miljard keer gestreamd. @Mojo Concerts

538 Presents
MAROON 5 – RED PILL BLUES TOUR
Special Guest: Sigrid

Maandag 10 juni 2019 | Ziggo Dome, Amsterdam