Seasick Steve

Nieuw album komt 28 september uit.

Seasick Steve kondigt zijn nieuwe album ‘Can U Cook?’ aan voor een release op 28 september. ‘Can U Cook?’ komt in eerste instantie beschikbaar op CD en digitaal en zal later op 26 oktober ook uitkomen op vinyl in een standaard versie en als gelimiteerde clear vinyl. Steve zal op 25 augustus spelen op het Once In A Blue Moon festival in het Amsterdamse Bos en zal vanaf oktober op een uitgebreide tour gaan om ‘Can U Cook?’ live te promoten. Steve zal dan ook weer terugkomen naar Nederland.

Op ‘Can U Cook?’ mixed Steve zijn favoriete ingrediënten tot een oude vertrouwde mix van boogie, blues, rock, americana en folk music. Maar ook klinkt de plaat vers en is doorspekt met zonneschijn. Steve’s negende studio album is geschreven en geproduceerd door hemzelf en voornamelijk opgenomen in een verbouwd ijs huis in Key West, Florida.  Steve’s drummer Dan Magnusson (a.k.a. Crazy Dan) is ook weer van de partij, samen met gitarist Luther Dickinson (North Mississippi Allstars). Luther is nu ook onderdeel van de band die met Steve op tour gaan.

 

Met een verzameling van prachtige nieuwe nummers in de bagage is Seasick Steve gereed om zijn oude en nieuwe fans over de hele wereld te geven waar ze voor komen – een heerlijke rock show.

www.seasicksteve.com
www.facebook.com/seasicksteve
www.twitter.com/SeasickSteve