Tash Sultana

Australische singer-songwriter met Flow State Tour naar Ziggo Dome.

Op zaterdag 6 juli komt de Australische singer-songwriter Tash Sultana voor een optreden naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de wereldtour, die in het teken staat van haar aankomende debuutalbum ‘Flow State’.

Powerhouse Tash Sultana begon met spelen tijdens open mic-avonden met een nep-ID en gaf straatoptredens in Australië. Inmiddels verkoopt de multi-instrumentalist haar theater- en arena-shows stuk voor stuk uit en speelt ze op belangrijke festivals over de hele wereld als Down The Rabbit Hole (2017), Lowlands (2017), Coachella (2018) en Lollapalooza (2018). Vandaag kondigt ze haar grootste shows in Europa en het Verenigd Koninkrijk tot nu toe aan.

Tash Sultana leerde zichzelf nog voor haar twintigste al meer dan tien instrumenten spelen. Geholpen door een looppedaal bouwt ze in haar eentje nummers op met gebruik van gitaar, percussie, synths, saxofoon, trompet en beatboxing. Ze nam diverse nummers op in haar eigen huis, die online inmiddels meer dan 150 miljoen keer bekeken zijn. Recent haalde ‘Notion’ de 200 miljoen streams en bereikte de EP goud in eigen land. Hitsingle ‘Jungle’, die de platina status behaalde, was vorig jaar 3FM megahit en is als soundtrack in FIFA 18 te horen.

Op 31 augustus komt het langverwachte album ‘Flow State’ van Tash Sultana uit. In september speelt de zangeres nog twee keer voor een uitverkocht AFAS Live. @Mojo Concerts

TASH SULTANA – FLOW STATE WORLD TOUR
Zaterdag 6 juli 2019 | Ziggo Dome – Amsterdam