Anouk Live On The Beach

Anouk rockt tijdens uitverkocht LIVE on the BEACH.

De Haagse zangeres ANOUK gaf gisteravond een spectaculair concert tijdens het uitverkochte Live on the Beach.

Op het Scheveningse strand genoten 20.000 bezoekers van de ijzersterke show van de Haagse rockzangeres, die hiermee maar weer eens bewezen heeft dat zij volkomen terecht al jaren op de troon van de Nederlandse popmuziek zit.

Rocklegende ANOUK trakteerde bezoekers op het Scheveningse strand op een energiek concert, haar enige eigen show van 2018. Het concert opende met ‘Girl’ waarna Anouk de ene na de andere grote hit ten gehore bracht. Het publiek genoot in groten getale en zong regelmatig uit volle borst mee. Zoals geen ander rockte ANOUK tijdens nummers ‘R U Kiddin’ me’ en ‘Modern World’. De avond werd afgesloten met ‘Lost’.

Fotografie: Loes van der Kraats