Ben Salter

Gedreven Australische singer-songwriter en performer naar Amsterdam!
Ben Salter is een Australische songwriter en performer, gebaseerd in de zuidelijke deelstaat Tasmanië. Hij tourt al bijna 20 jaar door Australië en de wereld, zowel solo als als lid van The Wilson Pickers, The Gin Club, Giants of Science en Hownowmer.
Ben’s kenmerkende, emotieve stem wordt regelmatig genoemd als een van de beste in Australië. Zijn uitvoeringen belichten zijn verhalen, humor en oprechtheid, terwijl zijn opnames experimenteren met een verscheidenheid aan stijlen, van akoestische ballads tot indierock, avant-garde soundscapes tot instrumentals.
Zijn idiosyncratische en literaire stijl is in de traditie van songwriters John Cale, Robert Wyatt en David Byrne, en hij is geïnspireerd door bands als The Velvet Underground, Roy Orbison, The Ink Spots en Low.
Ben keert op 27 september terug naar Amsterdam om zijn meest recente album Back Yourself te ondersteunen. Hij zal om 20.00 uur in Zaal 100 spelen.
Om niet te missen! Salter is een uiterst gedreven artiest die je zeker live gezien moet hebben.
Zaal 100

Adres: De Wittenstraat 100, 1052 BA Amsterdam, Holland

URL: https://zaal100.nl/

Deuren open: 7.30pm

Start: 8.00pm

Ticket link: https://www.bensalter.com.au/gigs/

Facebook-evenementlink: facebook.com/events/236263153665960/
Officiële website: bensalter.com.au