Frank Demian – Till the oceans flood sep15

Tags

Related Posts

Share This

Frank Demian – Till the oceans flood

Frank Demian brengt tweede album uit.

Frank Demian is een singer-songwriter uit Amsterdam. Het is een zanger met een mooie, donkere stem die vol passie zijn emotionele songs brengt en dat al sinds eind jaren negentig doet. Hij reisde ermee door Nederland, Duitsland, Bosnië- Hercegovina en Aruba. Zijn debuutalbum ‘Late in the morning’ dateert van 2015 en daarop kon je vooral thema’s als heimwee en onbereikbare liefdes terugvinden. Dat laatste onderwerp zul je op de nieuwe plaat ‘Till the oceans flood’ weinig meer tegenkomen want Frank Demian is inmiddels gelukkig in de liefde en dat draagt hij zeker uit op dit nieuwe album. Luister maar naar romantische tracks als ‘Love in your touch’ en ‘Oh my baby’. De sound is melancholisch en singer-songwriter getint, maar wordt ook afgewisseld met vrolijke reggae-crossover (‘Curly locks’), country (‘Heading down the highway’) en doowop (‘Disappear in pink’). Al met al een uiterst gevarieerde plaat waarop iedereen wat van zijn of haar gading tegenkomt. Het album is geproduceerd door Remko Schouten (Pavement, Devendra Banhart, Canshaker Pi).

www.frankdemian.com

Op 21 september 2018 komt Frank Demian’s nieuwe album Till the Oceans Flood uit!

De avond tevoren (20 september a.s.) vindt de albumreleaseparty plaats in Dokhuis Galerie, Amsterdam.