Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

Overtuigend album van origineel duo.

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie is een project van de bassiste van Hausmagger en haar roadie. De muziek van het duo is volledig geïnspireerd op de sound van de eighties. Nederlandstalige space-pop is het, met leden van HAUSMAGGER en pEp. Zangeres Nancy is de gedreven bassiste van Hausmagger en De Roadie bespeelt (niet minder gedreven) de toetsen. Op het debuutalbum van het duo valt meteen de catchy Nederlandstalige popmuziek op, aangevuld met spannende teksten met absurde songtitels als ‘Diamanten Klootzak’, ‘Getatoeeerde Pik’, ‘Ik Ga je Doen’ en ‘De Duivel van Delft’ . Voeg daarbij de catchy melodietjes en de originele inslag en je bent snel verkocht. Door het gebruik van de Casio SA-1, het mini 100 sound ToneBank keyboardje uit ‘89, klinkt de formatie lekker retro jaren 80 en combineert dat met de bas. Het resulteert in een originele sound en een goed in het gehoor liggend plaatje waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je hoort dat het duo hard gewerkt heeft aan dit opvallende album met negen tracks in totaal. Het nodigt je zeker uit om dit duo ook eens live aan het werk te gaan zien! ww.w.nancykleurenblind.nl