Tom Walker

Britse singer-songwriter komt 19 oktober met debuutalbum.

De Britse singer-songwriter Tom Walker, bekend van de megahit Leave A Light On, brengt op 19 oktober zijn langverwachte debuutalbum What A Time To Be Alive uit. Op het album staat ook zijn nieuwste single Angels.

Het gevoelige Angels werd geproduceerd door Mike Spencer (Years and Years) en is de opvolger van dé hit van deze zomer: Leave A Light On. Die track werd ruim 140 miljoen keer gestreamd op Spotify en bijna 68 miljoen keer bekeken op YouTube.

De titel van het album, What A Time To Be Alive, is een zin uit zijn eerdere track Blessings. Een toepasselijke titel voor het optimistische debuutalbum met 12 levenslustige tracks, die Tom Walker zelf (mee)schreef. Hij werkte voor What A Time To Be Alive onder andere samen de Zweedse zangeres Zara Larson, met wie hij het nummer Now You’re Gone opnam.

De onmiskenbare, warme stem van de jonge Brit en zijn rake, persoonlijke teksten maken diepe indruk op zijn fans over de hele wereld. Nadat Leave A Light On zorgde voor zijn internationale doorbraak, belooft Tom Walker zich met What A Time To Be Alive definitief als superster op de kaart te zetten.

Tom Walker gaat dit najaar op tour door Europa en speelt op 2 december in de Melkweg in Amsterdam. @Sony Music

Tracklist What A Time To Be Alive
1) Angels
2) Leave A Light On
3) Not Giving In
4) How Can You Sleep At Night
5) Now You’re Gone feat Zara Larson
6) My Way
7) Blessings
8) Cry Out
9) Dominoes
10) Fade Away
11) Just You And I
12) The Show