Anne-Marie

Britse popzangeres komt naar AFAS-LIVE.

Op donderdag 16 mei volgend jaar komt de Britse popzangeres Anne-Marie naar AFAS Live in Amsterdam. Deze show is onderdeel van haar Europese Speak Your Mind Tour 2019.

De bestverkopende debutant in de UK in 2018, Anne-Marie, kondigt vandaag haar Europese Speak Your Mind Tour 2019 aan. De tour start op 2 mei in Zurich en eindigt op 12 juni in Londen. In de tussentijd doet ze steden aan als Berlijn, Luxemburg, Kopenhagen en Amsterdam, en meerdere steden in Groot Brittanië.

Begin 2016 scoort ze in haar thuisland haar eerste solo-hit met Do It Right, dat later wordt overtroffen met Alarm. Die track kwam in de zomer tot de 16e plaats in het Verenigd Koninkrijk. Met Rockabye, haar samenwerking met Clean Bandit en Sean Paul, pakt ze in ons land een nummer 1-hit. Met haar eerste solosingle, Ciao Adios, komt ze in het voorjaar van 2017 op nummer 4. Niet veel later is ze ook te horen op Either Way, een samenwerking met Snakehips en Joey Bada$$.

2018 is een belangrijk jaar voor de 27-jarige ster uit Essex. Haar debuutalbum “Speak Your Mind” uit april verkocht meer dan 130.000 exemplaren in haar thuisland, bereikte daar de gouden status en kwam in Nederland in de top 20 binnen in de Album Top 100.

In februari van dit jaar brachtt Anne-Marie met Marshmello de single Friends uit. Deze track is inmiddels goed voor meer dan 500 duizend streams op Spotify, stond maar liefst 27 weken in de Single Top 100 en bereikte zelfs in de VS de nummer 2 positie in de Top 40. Daarnaast sond het nummer in 36 landen op nummer 1 in de iTunes charts.
Vlak voor de release van haar album kwam haar single 2002 uit. Aan dat nummer schreven Ed Sheeran en Julia Michaels mee

Net terug van de tour waar ze de support verzorgde voor Ed Sheeran -die haar naar de UK, Europa en de VS bracht- staat ze al weer klaar voor een volledig uitverkochte Britse tour in november.

Volgend jaar is Nederland aan de beurt en kan het publiek in AFAS Live rekenen op een set vol pophits. @Mojo Concerts tekst en foto

Xite Presents
Anne-Marie – Speak Your Mind Tour 2019

Donderdag 16 mei 2019 | AFAS Live Amsterdam