Bon Jovi

Band na 13 jaar terug naar Goffertpark.

Na 13 jaar keren Jon Bon Jovi en zijn band terug naar het Goffertpark in Nijmegen. In 2006 gaven ze hier met de Have a Nice Day Tour hun tweede openlucht concert voor duizenden uitzinnige fans. Met talloze hits, uitverkochte shows en nieuwe nummers die in de toppositie van de internationale hitlijsten belandden, is de band nog steeds legendarisch en laat een onuitwisbare indruk achter in de muziekgeschiedenis.

Bon Jovi brengt de Nederlandse band Kensington met zich mee naar het Goffertpark als special guest.

Sinds de laatste tour in 2013 heeft de band zich verder ontwikkeld en zichzelf weten te overtreffen. De Because We Can World Tour was hun derde tournee in zes jaar, die uitgeroepen werd tot de bestverkopende tour van het jaar. (een prestatie die voorheen alleen door The Rolling Stones werd behaald). Het concert in het Goffertpark is hun eerste show op Nederlandse bodem sinds het concert op het strand van Scheveningen in 2010.

De band bestaat tegenwoordig naast Jon uit David Bryan, Tico Torres, bassist Hugh McDonald, co-producer en co-songwriter John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley en leadgitarist Phil X, die tijdens de tour in 2013 aansloot.Tijdens de vereeuwiging in de Rock and Roll Hall of Fame stonden ze allemaal op het podium en gaven een emotioneel optreden.

Met de aankomende tour willen ze de schijnwerpers richten op de muziek en de songs. Het oeuvre waarmee Bon Jovi meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. De band heeft de keuze uit meer dan 95 liedjes en kan elke avond weer andere nummers toevoegen. Maar hun klassiekers als “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine” en natuurlijk, “Livin’ On A Prayer” mogen hier zeker niet ontbreken. @Mojo Concerts

Radio Veronica presents
Bon Jovi – This House Is Not For Sale
+ special guest Kensington

Donderdag 13 juni 2019 | Goffertpark Nijmegen