Charly Luske

Fotoserie: Zanger brengt muzikaal eerbetoon aan George Michael.

Zondagmorgen tikte de klok naar 11:00 uur, het startsein voor Charly Luske zijn ‘Story of George Michael’ in het Chassé Theater te Breda. Een respectvol muzikaal eerbetoon aan een groot popidool als solozanger, maar ook als zanger van Wham!

Samen met bassiste Phaedra Kwant (beide groot fan van George Michael) zingen en spelen ze live met geweldige band, bestaande uit: Arie den Boer, Phaedra Kwant, Nick Bult, Lo van Gorp, Danjil Tuhumena, Jan-Peter Bast en Jules Pasdeloup de mooiste nummers uit het brede repertoire van de wereldwijde bekende sing en songwriter George Michael.

Tussen de hits door, waaronder Wake Me Up Before You Go-Go, Faith en Freedom, vertelden Phaedra en Charly anekdotes, welke achter de bekende- en onbekende hits zitten.
De zaal ging volledig op in de nummers van de Britse popmuzikant. Voor even was George Michael weer terug… The Story of George Michael is een echte aanrader!

Meer over Charly Luske: www.charlyluske.com | George Michael (25/6/1963 – 25/12/2016): www.georgemichael.com

Fotografie: Arnold vd Horst Fotografie NL-Artiesten