Leonie Meijer

Zangeres en songwriter lanceert derde theaterprogramma HIER.

Dit seizoen speelt Leonie Meijer haar theatertour ‘HIER’ in de Nederlandse theaters en vrijdag 19 oktober stond Theater Het Oude Raadhuis in Hoofddorp op de agenda.

De veelzijdige zangeres en songwriter kreeg in 2011 nationale bekendheid als finaliste van de Voice of Holland. Met haar intieme liedjes en ontwapenende podiumpersoonlijkheid wist zij veel mensen te raken en heeft zij inmiddels een trouwe fanbase opgebouwd.

In haar derde theaterprogramma HIER speelt ze met haar eigen live band nummers van haar eerste Engelstalige album NJ 123, maar ook haar Nederlandstalige hits komen langs. Promosingle All that is beautiful stond wekenlang op de playlist van Radio 5.

Leonie Meijer ‘Hier’
Met intieme liedjes en pakkende verhalen maakt Leonie het publiek deelgenoot van de reizen die zij in haar eentje maakte door onder meer de zuidelijke staten van Amerika en Ierland. Van spontane optredens in New Orleans en Memphis, via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel. Maar ook haar reizen naar Ierland en de opnames van haar meest recente album ‘NJ123’ in Praag vormden inspiratie voor HIER.

Eerder dit jaar speelde Leonie Meijer de sterren van de hemel als vrouwelijke lead in de voorstelling Bella Italia. Dit najaar staat ze met haar eigen band en haar eigen show HIER op het podium.

De voorstelling HIER werd geregisseerd door Bavo Galama. Op het repertoire staan, naast materiaal van het nieuwe album ‘NJ 123’ ook haar eerdere Nederlandstalige nummers zoals ‘Als ik breek’ en ‘Scherven van geluk’. Leonie wordt op het podium bijgestaan door haar vaste band bestaande uit Hajo Sanders (piano/keys), Jack Pisters (gitaar) en Jaimie van Hek (bas). @Theater Het Oude Raadhuis

www.leoniemeijer.com

Fotografie: Arnold vd Horst Fotografie NL-Artiesten