The Christmas Show

Vijf spetterende Kerstshows in Ziggo Dome.

De animo voor de familievoorstelling The Christmas Show, deze kerstvakantie in de Ziggo Dome, is zo overweldigend, dat er een extra vijfde show in verkoop gaat.

Op 22 en 23 december zijn Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker vijf keer te zien in de spectaculaire kerstshow, die voor veel families geldt als de start van de Kerst.

Dit jaar met de compleet nieuwe voorstelling, Assepoester en het Kerstbal. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester (Celinde Schoenmaker) en haar boze stiefmoeder (Fred van Leer) krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. De bekende kersthits en natuurlijk de echte Kerstman zullen ook dit jaar niet ontbreken.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen wederom het concept en script voor The Christmas Show.

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015, 2016 en 2017 hebben 150.000 bezoekers getrokken en waren daarmee uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 22 en 23 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De kaartverkoop voor The Christmas Show op 23 december 20.00 uur start donderdagochtend 11 oktober. Kaarten zijn te koop via christmasshow.nl.

Zaterdag 22 december, 11.00 uur, Ziggo Dome

Zaterdag 22 december, 15.30 uur (uitverkocht), Ziggo Dome

Zaterdag 22 december, 20.00 uur (uitverkocht), Ziggo Dome

Zondag 23 december, 15.30 uur, Ziggo Dome

Zondag 23 december, 20.00 uur, Ziggo Dome

The Christmas Show wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment.