Fotoserie: Première ADEM – Lakshmi

ADEM van Lakshmi beleeft premiere in Amsterdam.

Op 7 november was de premiere van de theatertour ADEM van LAKSHMI. bekijk hier de foto’s die Gwendolyne van Erp daar maakte.

Vorig jaar verscheen haar eerste album en maakte ze een verpletterende indruk bij De Slimste Mens. In De Wereld Draait Door was ze regelmatig te gast en wist LAKSHMI met haar stem ieder keer het publiek te veroveren. Ze deed dat eerder met een ontroerende uitvoering van ‘Zeg me dat het niet zo is’ van Frank Boeijen. “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem,” laat muziekkenner Eric Corton weten.

In dit najaar kwam haar tweede plaat SIREN uit en die werd wederom zeer goed ontvangen ‘Haar hang naar perfectie haaks staat op haar voorkeur voor alles wat kraakt en schuurt. Maar dat zijn contrasten die in een theatersetting juist erg goed kunnen werken. Siren bevat in ieder geval ruim voldoende ingrediënten voor een spannende voorstelling.’ (Oor)

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl