Jett Rebel

Zanger kondigt Theatertournee  ‘Unconditional love TOUR’ aan.

Jett Rebel in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jett Rebel kondigde recent zijn solo theatertournee Unconditional Love Tour aangekondigd, waarmee hij in februari en maart 2019 te zien is in zeven theaters in Nederland. De voorverkoop voor de zeven shows is inmiddels van start gegaan via de websites van de theaterzalen.

Begin volgend jaar trekt Jett Rebel langs de Nederlandse theaters met zijn gloednieuwe theaterconcert Unconditional Love Tour. De titel van de show is tevens een song van Jett Rebel’s nieuwe album 7. De voorstelling staat volledig in het teken van zijn onvoorwaardelijke en allesoverheersende liefde voor muziek. Tijdens de intieme show neemt Jett Rebel zijn publiek mee op een muzikale reis door zijn leven. Je maakt op deze manier kennis met de échte Jett Rebel, met de mens achter de artiest.

Jelte Tuinstra – oftewel Jett Rebel – is één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. De multi-instrumentalist staat bekend om zijn energieke liveoptredens en ongekende virtuositeit. Zijn levensverhaal leest sinds de release van debuutalbum Venus & Mars in 2013 als een jongensboek: zo bracht hij o.a. in 2016 en 2017 maar liefst 3 albums uit in 12 maanden, speelde hij zijn grootste eigen show ooit in Rotterdam Ahoy en is hij een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Paaspop, Pinkpop en de grote Bevrijdingsfestivals.

Onlangs bracht hij zijn zevende album genaamd 7 uit, met hitsingles Perfect Lady en Amy. De release van het album werd gevierd met een succesvolle clubtour in oktober 2018 en wordt aangevuld door de Unconditional Love Tour begin volgend jaar. @Mojo Concerts

JETT REBEL
UNCONDITIONAL LOVE TOUR – THEATERTOUR

02-02 – Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
10-02 – Stadsschouwburg, Groningen
21-02 – Theater Orpheus, Apeldoorn
02-03 – Philharmonie, Haarlem
08-03 – Muziekgebouw, Eindhoven
15-03 – Stadsgehoorzaal, Leiden
16-03 – Oude Luxor, Rotterdam

Foto’s Harold Versteeg