K3

Kindergroep K3 zorgt voor blijdschap en emotie op school in Gemert.

Gisteren was het voor de kinderen van de school De Samenstroom een bijzondere dag. Niemand minder dan de meiden van K3 kwamen daar hun nieuwe album ‘Rollerdisco’ presenteren.

Voor de kleine Imke (6) was het allemaal nog specialer. Zij deed mee aan een K3-prijsvraag en ze won. Gekleed in een K3 jurkje werd ze op het podium geroepen. Ze mocht zowaar met haar grote idolen op het podium. Al werd de emotie wel even te veel: cameramensen, fotografen, een hele zaal met kinderen en natuurlijk de zangeresjes van K3, Klaasje, Hanne en Marthe! Er komen even de traantjes, die al snel plaatsmaken voor een glimlach. Zeker vanaf het moment dat ze de nieuwe cd van K3 met daarop haar eigen ontwerp in haar kleine handjes krijgt.Samen met K3 zit ze op het podium en knikt wanneer Marthe vraagt of ze m mooi vindt.

Dan gaat de show weer verder en danst het jonge publiek mee met de nieuwe liedjes en liedjes van vroeger. Er wordt meegeklapt en meegedanst en vooral veel genoten van deze bijzondere middag. Je krijgt tenslotte niet iedere dag K3 op bezoek op je eigen school!

Ook voor de K3-meisjes Hanne, Marthe en Klaasje wordt het een middag vol verrassingen. Ze zingen en presenteren niet alleen voor het eerst de liedjes van hun nieuwe cd. Ook krijgen ze een bijzondere award uitgereikt, voor meer dan 500.000 verkochte exemplaren van hun albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise & Roller Disco. daarnaast werd ook nog een speciale K3 munt gepresenteerd en een nieuwe tour en tv aankondiging voor 2018 van de eerste K3 fictiereeks op NPO Zapp. Al met al een onvergetelijke middag voor iedereen.

Tekst: Anneke Ruys

Fotografie: Esmee Burgersdijk