Ladies of Soul

Ladies of Soul brengen sfeervolle power ballad.

Ladies of Soul presenteren met trots hun nieuwste single We’re In This Together. Na eerder vijf swingende up tempo tracks te hebben uitgebracht, is het tijd voor een ontroerende pop-soul ballad die gaat over vriendschap, verbinding en de kracht van samen zijn. Een speciale kerst versie van het nummer komt in december uit.

Glennis Grace over de single: “Dit liedje raakt mij echt en ik denk dat veel mensen zich herkennen in de tekst. Iedereen heeft wel een vriend, vriendin, familielid of geliefde die dit gevoel oproept.”

Berget Lewis vult aan: “Deze song is ons op het lijf geschreven. Het past heel goed bij wie we zijn en bij de band die we met elkaar hebben. En het past daarmee ook zo goed in onze show. Want we willen met onze shows mensen een bijzondere avond bezorgen en mooie momenten laten beleven met elkaar. Want samen dingen meemaken verbindt. En maakt je een sterker team. Wij ervaren dat zelf heel sterk!”

De nieuwe single is een krachtige ballad geschreven door producer/musical director Tjeerd P. Oosterhuis en singer/songwriter Ricardo Burgrust, en is vanaf vandaag overal verkrijgbaar via streaming diensten en online platforms.

Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met power ballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten.

Een 14-koppige live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden. Als gastartiesten nodigen de Ladies in 2019 de dames van En Vogue, Ronnie Flex en Steffen Morrison uit op het podium in de Ziggo Dome. @Royalpromotions

Foto’s: Gwendolyne van Erp