Marco Borsato

Zanger staat drie keer in De Kuip Rotterdam.

Op woensdag 29 mei, zaterdag 1 juni en woensdag 5 juni 2019 keert Marco Borsato terug naar de plek waar hij z’n grootste successen vierde: De Kuip!

Dit doet hij niet alleen. André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT vergezellen Borsato tijdens het bijzondere optreden. Het is voor het eerst sinds 2008 dat er weer volwaardige concerten plaatsvinden in De Kuip.

Na twee uitverkochte concerten heeft Marco Borsato een derde show in De Kuip aangekondigd. Binnen een half uur werden de kaarten voor de twee eerder aangekondigde shows verkocht. De extra show zal plaatsvinden op woensdag 5 juni.

Borsato laat in een eerste reactie vanuit het callcenter weten: “Natuurlijk voelden we de afgelopen dagen dat het sentiment goed was. Niemand had echter verwacht dat we drie concerten zouden gaan doen. Ik ben oprecht sprakeloos. Dit is een prachtig compliment van mijn fans. Ik kan niet wachten om terug te keren naar De Kuip”

Marco Borsato stond maar liefst negen keer in De Kuip. In 2002 en 2004 bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeks in het stadion. Kaarten en meer informatie over de concerten op 29 mei, 1 en 5 juni zijn te vinden op de website borsato.nl. @Mojo Concerts

Foto’s Harold Versteeg