Muse

Band met Simulation Theory World Tour naar Goffertpark.

Op donderdag 27 juni 2019 komt MUSE voor een concert naar het Goffertpark in Nijmegen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour die op 22 februari aftrapt in Houston en de multi-platinum, Grammy Award-winnende rock iconen naar vele arena’s en zalen in de VS, Canada, het VK en Europa brengt. Later worden nog meer data aangekondigd.

Muse is over de hele wereld bekend voor hun energieke en baanbrekende live shows en deze tour zal geen uitzondering zijn:

“The Greatest Show on Earth” – Q Magazine

“A jaw dropping extravaganza.. An evening that sets new standards for the possibilities of arena rock.” – The Independent (UK)

“Thrilling, theatrical and technically flawless, this was stadium rock of the highest quality from Muse, masters of musical destruction.” – The Standard (UK)

Fans die het album Simulation Theory voor 9 november hebben gereserveerd (alleen via http://www.muse.mu) hebben als eerste toegang tot tickets. Voor hen begint de verkoop al op dinsdag 13 november om 10:00 uur. @Mojo Concerts

Foto’s: Paul Barendregt