Holland Zingt Kerst

De gezelligste muzikale Kerst in Ahoy Rotterdam.

Nu wordt je Kerst pas echt gezellig: Nederlands bekendste artiesten zingen de grootste Kersthits ooit! Op vrijdag 21 december was dat meezingen in Ahoy, dé grootste kerstkroeg van het land. De succesformule Holland Zingt Hazes zorgt al 6 jaar lang voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd was het dus dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: “HOLLAND ZINGT KERST 2018”.

Over Holland Zingt Kerst
Jaar in jaar uit staat de succesformule Holland Zingt Hazes voor uitverkochte zalen. Het werd dan ook hoog tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: Holland Zingt Kerst 2018!

Het concept van de eerste wintereditie blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: Bekende Nederlandse artiesten, de grootste hits en een avond luidkeels meezingen.
Xander de Buisonjé, Anita Meijer, Danny de Munk, Trijntje Oosterhuis, Tommie Christiaan, Edsilia Rombley, Lee Towers, Karin Bloemen, Dwight Dissels, Roel van Velzen en Jamai zingen 21 december de grootste kerst hits aller tijden bij Holland Zingt Kerst. Met de kerstgroeten van SBS6! @Holland Zingt Kerst

www.hollandzingtkerst.nl

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography