Guido

Guido – Portraits Of Tomorrow EP Release.

De naam mag dan niet direct een belletje doen rinkelen, maar de muziek die hij maakt en componeert waarschijnlijk wel. Guido Heeneman is namelijk de man die al jarenlang achter de schermen voor bekende tv-series en programma’s de muziek componeert en daarvoor onlangs bekroond werd met een Buma Award. Van de reeks Krabbe Zoekt… tot The Talent Project en van Jinek tot De Weg Naar het Miljoen. 

Maar nu is het hoog tijd voor de release van Guido’s eigen, vrije werk  ‘Portraits of tomorrow’: een EP met nieuwe, zelf gecomponeerde tracks. Het album telt vijf mooie instrumentale songs. Nummers die je meeslepen naar een plek, ver weg van de chaos en hectiek van alle dag. Vijf pianosongs met melancholische inslag waarin naast piano, viool en cello op de voorgrond treden. Dromerige tracks waarbij piano en strijkers elkaar naadloos aanvullen en verrijken. Een echte ‘must ’om aan te schaffen en in alle rust tot je te laten komen.

Hierbij de link naar de prachtige videoclip van Guido ‘Portraits of tomorrow’, met in de hoofdrol actrice Bo Maerten.

https://www.facebook.com/people/Guido-Heeneman/898085436