The Rocket Man

Elton John’s Best Tribute Ever!

Een tribute aan de multi-Grammy Award winnaar, de muzikale legende en wereldster Sir Elton John.

Voor het eerst komt de Engelse entertainer Jimmy Love met zijn live orkest en backing vocals naar Nederland om een avond vol entertainment, vocale en piano hoogstandjes, flamboyante kostuums en een duizelingwekkende lichtshow te geven.

The Rocket Man is uitgeroepen tot een van de beste tribute’s, waarin Elton Johns’ meest bekende hits ten gehore worden gebracht, maar ook mooie en grappige anekdotes worden verteld. In Engeland en daarbuiten zorgt het publiek telkens weer voor overvolle zalen en voor prachtige recensies “Jimmy lijkt op Elton, is gekleed als Elton en klinkt als Elton.” Dus alle reden te genieten van een flitsende show met heerlijke songs.

Ga terug in de tijd en beleef de tijd opnieuw met hits als Crocodile Rock, Are You Ready for Love, I’m Still Standing, Tiny Dancer, Your Song en natuurlijk Rocket Man.  

The Rocket Man Cast

The Rocket Man – Cast
Elton John – Jimmy Love
Drums – Steve Mackrill
Keyboards – Rhiannon Hopkins
Bas – James Higginson
Gitaar – Kev Armstrong
Percussie – Russ Tarley
Backing vocals – Verity Bowley