Tusky

Band  kondigt nieuwe EP aan.

2019, let’s go! Tusky komt binnenkort met nieuwe muziek op de ‘Love Love Love EP’. Vijf nieuwe songs, waarvan er vier gewijd zijn aan de liefde… en eentje aan haat, pure haat. Want balans, dat moet er wezen. Samen met de EP-aankondiging is vandaag de release van hun nieuwe single en video Mormor. Love Love Love verschijnt op 3 mei via V2 Records, waarna de band ook weer op tour zal gaan in support van de EP.

2018 was voor Tusky fantastisch! Met shows op Noorderslag, Zwarte Cross, Sniester, Jera on Air, Madnes en nog een stuk of 20 festivals. Twee clubtours met een paar uitverkochte shows en een rondje van 6000 kilometer door heel Europa met ‘best buds’ Black Peaks.

De band bestaat nog altijd uit Alfred van Luttikhuizen, Sjors Bompa, Bas Allein Richir en Crucial Chris. Ze hebben het nog steeds gezellig. Het recept is onveranderd, maar toch anders. Medio april gaat Tusky weer op pad langs de clubs en festivals. De ‘Love Love Love Tour’ start begin mei. @V2

Love Love Love Tour
02 mei | Dynamo, Eindhoven
03 mei | dBs, Utrecht (officïele release, EP incluis ticket)
09 mei | Vera, Groningen
10 mei | Molotow Skybar, Hamburg
11 mei | Druckluft, Oberhausen