Graham Nash

Legendarische singer-songwriter voor exclusieve show naar Zuiderparktheater.

Graham Nash komt op 25 juli 2019 voor een exclusieve Nederlandse show naar Zuiderparktheater Den Haag. De kaartverkoop start op vrijdag 29 maart om 10:00 uur via www.paard.nl.

Graham Nash is een van de meest legendarische singer-songwriters en vocalisten aller tijden. Samen met pop-rock-formatie The Hollies boekte hij in de jaren zestig veel succes. Twee jaar later ging Nash verder met collega’s David Crosby, Stephen Stills en Neil Young, waarmee hij acht studioalbums opnam en hiervoor beloond werd met een GRAMMY voor Best New Artist.

Het laatste studioalbum van de 73-jarige zanger en multi-instrumentalist ‘This Path Tonight’, kwam op 15 april 2016 uit, maar liefst veertien jaar na voorganger Songs for Survivors. Niet dat Nash in deze periode heeft stilgezeten, want hij werkte onder meer mee aan David Gilmore’s (Pink Floyd) zeer succesvolle soloalbum ‘On An Island’, beschreef zijn roerige leven in de spraakmakende autobiografie ‘Wild Tales’ en bracht na eigen strenge selectie met de box-set ‘Reflections’ zijn ultieme carrière-overzicht uit.

Vanaf 2011 zette Nash zich vooral in voor goede doelen. Zo trad hij bijvoorbeeld op om geld op te halen voor The Fund for Civility, Respect and Understanding en zette hij zich wereldwijd in voor non-nucleaire energie.

Vorig jaar trad Nash nog op in een uitverkocht Amsterdamse Bostheater, in 2019 is het de beurt aan Zuiderparktheater Den Haag. @Greenhouse Talent

Foto: Anneke Ruys (Crosby Stills & Nash)