John Mayer

Zanger geeft concert in Ziggo Dome.

John Mayer geeft in het kader van het Europese deel van zijn World Tour 2019 op 9 oktober een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De Amerikaanse gitarist en singer-songwriter John Mayer heeft vandaag het Europese deel van zijn World Tour 2019 aangekondigd. De Europese tour gaat van start op 1 oktober in Stockholm en eindigt op 18 oktober in Manchester. Op woensdag 9 oktober doet de tournee de Ziggo Dome in Amsterdam aan.

Het intercontinentale deel van John Mayer’s wereldtournee begint op 23 maart in Nieuw-Zeeland en Australië. Vervolgens speelt hij met zijn band Dead & Company een aantal shows in de Verenigde Staten. In juli gaat zijn solo-tournee van start, waarmee hij in het najaar dus ook in Europa te zien is.

Tijdens zijn World Tour 2019 komen zowel nieuwe songs als oude John Mayer-favorieten aan bod. Zo brengt John tijdens het avondvullende programma onder andere zijn nieuwe single I Guess I Just Feel Like ten gehore, maar ook zijn gigantische hits als New Light, Gravity, Love On The Weekend, Heartbreak Warfare, Daughters, Waiting On The World To Change en Your Body Is A Wonderland. Zijn set bestaat deze avond uit twee delen, waarop de zanger je meeneemt op een muzikale reis door zijn uitgebreide oeuvre.

Van dinsdag 12 maart 10.00 uur tot donderdag 14 maart 10.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen in de speciale American Express presale via www.ticketmaster.nl/americanexpress. Vanaf 13 maart starten er ook nog andere exclusieve pre-sales waarvoor fans zich kunnen inschrijven via JohnMayer.com. @Mojo Concerts

Foto’s Harold Versteeg

John Mayer 2019 – Europese Tourdata:

01 oktober | Stockholm, Zweden | Ericsson Globe
03 oktober | Oslo, Noorwegen | Spektrum
04 oktober | Trondheim, Noorwegen | Spektrum
06 oktober | Kopenhagen, Denemarken | Royal Arena
07 oktober | Herning, Denemarken | Jyske Bank Boxen
09 oktober | Amsterdam, Nederland | Ziggo Dome
13 oktober | Londen, Verenigd Koninkrijk | The O2
16 oktober | Dublin, Ierland | 3Arena
18 oktober | Manchester, Verenigd Koninkrijk | Manchester Arena