LAKSHMI

Zangeres met ADEM in Theater De Bussel.

Op 26 maart stond LAKSMI met haar theatervoorstelling ADEM in Theater De Bussel te Oosterhout. Daar wist zij de zaal te vervoeren met deze prachtige en imponerende theater voorstelling.

Wat een talent is LAKSHMI; zij veroverde de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek en gaat nu het theater in. De voorstelling ADEM is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de anti­held. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contras­ten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elemen­ten, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.@De Bussel.

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography