The Mavericks

The Mavericks onvergetelijk live in AFAS Live en De Roma.

Na bijna tien jaar zijn The Mavericks sinds 2012 weer bij elkaar.  Op 2 en 3 maart gaven zij onvergetelijke optredens in AFAS Live en De Roma (Antwerpen).
Met een mix van country, bluesgrass, rockabilly, latin en mariachi weten de Amerikanen altijd weer geweldige en energieke shows neer te zetten.

In België en in ons land kennen we de band vooral van de zomerse hit ‘Dance The Night Away’ (1998) en uiteraard mocht die niet ontbreken! Het publiek ging op beide locaties de hele avond volledig los!

The Mavericks is een Amerikaanse neotraditional country-band, die actief was van 1989 tot 2003 en van 2012 tot heden. Huidige Bezetting: Raul Malo, Paul Deakin, Eddie Perez and Jerry Dale McFadden. Ook vandaag de dag zetten zij nog uiterst geloofwaardige optredens neer en hebben zij een trouwe fanschare.

Foto’s en tekst: Jerrold Mallee