Danny Vera

Danny Vera in openluchttheater Caprera!

Op vrijdag 16 augustus 2019 staat Danny Vera voor een concert in het mooie openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Heel bijzonder om daarbij te zijn!

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Waar hij tijdens zijn laatste theatertour ‘The Lone Stranger’ zijn liedjes bracht met behulp van slechts een gitaar, kun je nu compleet het tegenovergestelde verwachten. Bij ‘Pressure Makes Diamonds’ is niet alleen de band terug, maar Vera voegt er ook een blazerssectie én strijkensemble aan toe die je zal doen terugdenken aan de orkesten van weleer.

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde ‘New Black and White’ als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In ‘Pressure Makes Diamonds’ zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag! http://www.dannyvera.com/tour/

De kaartverkoop voor dit concert start a.s. donderdag 11 april om 15:00 via www.caprera.nu!

Foto’s: Gwendolyne van Erp