Pagaja

PAGAJA STEELT DE SHOW IN JJ MUSIC HOUSE.

Pagaja is een professionele Zoetermeerse Allround band van de bovenste plank en we horen ze te weinig. Afgelopen zaterdag 13 april traden ‘na een poosje wachten’ eindelijk weer een hele avond op in JJ Music House. En natuurlijk ‘volle bak’! De laatste ‘Pagaja-editie’ bij JJs was inmiddels alweer twee jaar geleden.

Geen wonder ook dat de locatie weer bomvol zat. Pagaja’s repertoire is breder dan ooit met voor deze avond een heel blok aan hits van Nederlandse bodem. Gevolgd door twee sets uiteenlopende nummers met een hoog “oja, ken je dat nummer nog” gehalte, kon de avond niet meer stuk. Van de sixties tot nu. Er werd dan ook goed meegezongen door het enthousiaste publiek en de voetjes gingen van de vloer.

Deze Zoetermeerse superband is een band met uitstraling en gaat telkens weer met veel succes de uitdaging aan om voor elk wat wils te spelen. Ze verzorgen geweldige optredens van de jaren ’60 tot nu, rock (met of zonder roll), TOP 40 en soul, country en latin, poco-poco, afrikaans, spaans. Maar ook nederlandstalig, natuurlijk dance classics én de hits van vandaag!

Een optreden van deze band (Hans Mielatz – gitaar/zang, Leslie Janssen – drums, Paul Bagaya – bas, Henri Fisscher – keyboards) met de twee stralende en adembenemend mooie zangeressen Gaby Merkelbach en Jane Goulding (foto) mag je niet missen!

Tekst en fotografie: Jerrold Mallee