Paul Young

Fotoserie: Paul Young met een avond lang hits in het Paard.

De Britse singer-songwriter en eighties idool Paul Young gaf gisteren een concert in het Paard. Daar kwamen tijdens een optreden van ruim vijf kwartier al zijn grote hits voorbij.

Het waren vooral die-hard fans (met de dames in de meerderheid) die gisteren naar een vol Paard waren gekomen. Fans die de liedjes van Paul Young woord voor woord mee konden zingen. Van ‘Love of the Common People’, ‘Wherever I Lay My Hat’, ‘Everytime You Go Away’ tot ‘Come Back And Stay’ en ‘Senza Una Donna’. Die klonken soms qua stembereik misschien niet meer exact zoals vroeger, maar de passie en de drive waren er zeker. En ook een vette band (inclusief twee zangeressen en een super gitarist) die de blue-eyed-soul meets pop perfect neerzetten.

Paul Young in het Paard was hier naast de zanger van hits, nieuwe songs en covers vooral de charmeur, de grapjesmaker en de man in colbert die danst als de beste, terwijl hij enthousiast met de microfoon zwaait. In het Paard was het een echte avond voor de fans, met alles erop en eraan.

Fotografie: Anneke Ruys