Glennis Grace

Glennis Grace presenteert clubtour ‘Meer van Mij’.

Eind april startte Glennis Grace samen met haar eigen band haar nieuwe clubtour “Meer van Mij” In deze geweldige show laat de Amsterdamse zangeres nog meer van zichzelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis.

Wees er snel bij, want er zijn nog maar 2 intieme shows van “Meer van Mij” 12 mei a.s. in Patronaat te Haarlem en 17 mei a.s. in Victorie te Alkmaar.  Wij waren afgelopen donderdag 2 mei in Hedon te Zwolle waar Glennis een geweldige show gaf samen met haar band.

Het voorprogramma van de show van Glennis werd verzorgd door niemand minder dan Julia Zahra (winnares The Voice Of Holland 2013) Dankzij Julia waren de oren en stembanden van de fans van Glennis (jong en oud) al aardig gesmeerd voordat hun idool opkwam (al was het met een hilarische ‘blunder’ – zie haar Instragram/Facebookpagina)

Op 6 en 8 september 2019 staat Glennis Grace in Rotterdam Ahoy met “Whitney – a tribute by Glennis Grace” een bijzonder mooi muzikaal eerbetoon aan haar inspiratiebron, haar grote voorbeeld, de legendarische zangeres Whitney Houston. Tijdens deze twee shows zijn er ook speciale gasten: Do, Alain Clark, Berget Lewis en Sezina Steur (finalist van The Voice Kids 2019).

Ook België is enthousiast geworden na het zien én horen van de eerste succesvolle tribute to Whitney in AFAS Live te Amsterdam het afgelopen jaar. Vandaar dat er 26 oktober 2019 ook een “Whitney – a tribute by Glennis Grace” komt in de Lotto Arena te Antwerpen.

Meer over Glennis Grace: www.glennisgrace.nl

Tekst en fotografie: Arnold vd Horst Fotografie