WOO HAH!

Hiphop festival maakt line-up compleet.

De organisatie van WOO HAH! maakt vandaag haar line-up compleet met de bekendmaking van 14 nieuwe live-acts: LIL MOSEY, MADEINTYO, D-BLOCK EUROPE, BLADEE, KEVIN, JACIN TRILL & LEAFS, DOPEBWOY, POKE, CRY, YUNG INTERNET, DEEJAY ABSTRACT, JAMZ SUPERNOVA, WHAT SO NOT en PLACES + FACES.

Eerder werden o.a. TRAVIS SCOTT, STORMZY, LIL UZI VERT, PUSHA-T, BROCKHAMPTON, TRIPPIE REDD en RAE SREMMURD al aangekondigd. Hiermee presenteert WOO HAH! zich wederom als één van de grootste hiphopfestivals in Europa. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 zijn de live-acts te zien bij Beekse Bergen, waar bezoekers ook kunnen overnachten. Naast de shows is er nog veel meer te beleven op het terrein. Meer informatie over het randprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. De kaartverkoop gaat hard, een aantal ticketsoorten is al uitverkocht, maar de laatste weekend- en dagtickets zijn verkrijgbaar via: woohahfestival.com.

Met deze vierde en laatste aankondiging is het programma van WOO HAH! vandaag rondgemaakt. Rondom alle live-acts, waarvan het merendeel (75%) internationaal is, zal ook dit jaar weer een bijzonder randprogramma gepresenteerd worden.

WOO HAH! Festival 2019
VRIJDAG 12, ZATERDAG 13, ZONDAG 14 JULI 2019
Evenemententerrein Beekse Bergen

LINE UP*:
Travis Scott, Stormzy, Aminé, BROCKHAMPTON, Beats by Esko & Friends, Bizzey, Bladee, Comethazine, Cry, D-Block Europe, Deejay Abstract, DJ Maximum, Dopebwoy, Flatbush Zombies, Gunna, Hef, Jamz Supernova, JD. Reid, JID, JPEGMAFIA, Jacin Trill & Leafs, Jarreau Vandal, Jay Rock, Jiri11, Joey Purp, Joost, Josylvio, Kevin, Killy, Kodak Black, Kojaque, Lil Mosey, Lil Uzi Vert, Little Simz, London on da Track, MadeinTYO, Ocean Wisdom, Octavian, Places + Faces, Poke, Prime, Pusha-T, Rae Sremmurd, Ray Fuego, Rich the Kid, Rico Nasty, SAINt JHN, Saba, Saweetie, Sheck Wes, $hirak & Friends, Snelle, $uicideboy$, THEY., TOKiMONSTA, The Gaslamp Killer, Trippie Redd, What So Not, Winne, YBN Cordae, Young Ellens, Yung Internet.

* Billing in alfabetische volgorde

TICKETS:
Voor WOO HAH! 2019 zijn diverse tickets verkrijgbaar. Bezoekers kunnen kiezen voor een dagticket, maar ook weekendtickets inclusief of exclusief overnachting aanschaffen. @Mojo Concerts