Fotoserie: Free your Mind Festival 2019

Techno festival beleeft prachtige 16e editie.

Free Your Mind festival in Arnhem is één van de meest besproken techno festivals die er in Nederland gehouden worden. De echte techno liefhebbers waren dan ook op 1 juni naar Arnhem gekomen om helemaal uit hun dak te gaan tijdens de alweer 16e editie van het festival.

Het Free your Mind Festival 2019 wordt gehouden in de Stadsblokken, een bijzonder gebied met daar ook de prachtige bossen rond de Rijn. Deze setting sluit volledig aan bij de unieke sfeer van het festival. Je kunt uitbundig genieten op het strand met op de achtergrond de karakteristieke John Frost Bridge.

Free your Mind 2019 line-up was dit jaar onder meer Adin, Rødhåd, Anastasia Kristensen, Kölsch, Michel de Hey, Patrice Bäumel en Richy Ahmed.

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie.nl