Miss Montreal

Sanne Hans pakt Rijswijkse Schouwburg moeiteloos in.

Miss Montreal, de band van Sanne Hans, stond afgelopen donderdag 13 juni met haar vierde programma in de Rijswijkse Schouwburg. In ‘Fu-Fu-Fu-F♥ck it’ staan alle ervaringen centraal die Sanne de afgelopen twee jaar beleefde.

Sanne heeft ervaring opgedaan als jurylid bij ‘The Voice Of Holland’, bij het uitbrengen van een album met hele mooie persoonlijke liedjes, het hebben van hits als ‘Writing Stories’ en ‘A Million Ways’ en het non-stop live spelen. Het was af en toe vallen-en-opstaan en vooral leren jezelf te blijven in een hectische wereld. Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met een lach doorheen had geslagen.

Het wordt een avond met veel persoonlijke verhalen van Sanne en Miss Montreal in de Rijswijkse Schouwburg. Sanne is een zangeres bij wie eigenheid en puurheid altijd centraal hebben gestaan. Sanne is zichzelf en zo ziet het publiek haar ook: puur en zonder opsmuk en erg benaderbaar. Ze deelt momenten uit haar leven, mooie en minder gelukkige ogenblikken, betrekt het publiek van het begin tot het eind bij het concert en laat haar emoties probleemloos zien. Regelmatig richt zij zich op mensen in de zaal, jonge en oudere fans die naar Rijswijk zijn gekomen.

Sanne laat de mensen meezingen, meeklappen en de armen heen en weer zwaaien. Droge humor is onderdeel van de show, naast een lach en een traan en natuurlijk heel veel liedjes: hits maar ook nieuw werk. Sanne’s doorbraaksong  ‘Just A Flirt’ komt natuurlijk voorbij, net als ‘TuTuTu’ en ‘Till The Sun Comes Up’, maar ook Nederlandstalige songs, zoals het emotionele ‘Zonder Jou’, opgedragen aan haar ernstig zieke stiefvader.

 

Al met al een heel mooi optreden van Sanne Hans en haar excellerende band.

Fotografie: Anneke Ruys