Fabrique Mozaïque

Fabrique Mozaïque met Triggerfinger en Typhoon.

foto Anneke Ruys

Ooit een concert in de Rotterdamse havens bezocht? Dit is je kans! Motel Mozaïque brengt je met Fabrique Mozaïque naar de meest bijzondere plekken in de grootste haven van Nederland: van een concert in een enorme loods waar vroeger onderzeeboten werden gebouwd tot geheime tuinen temidden van de industriële haven.

Op zaterdag 31 augustus geven de Vlaamse rockgiganten van Triggerfinger een concert in de Onderzeebootloods, en op zaterdag 7 september komt Typhoon met zijn Akoestische Veranda Sessies naar de nieuwe hotspot Weelde.

Triggerfinger in de Onderzeebootloods
Het driekoppig rock ’n roll monster Triggerfinger is twintig geworden. De Vlaamse band viert dit het hele jaar en in Rotterdam doen ze dat op zaterdag 31 augustus 2019 met een concert op een unieke locatie: de Onderzeebootloods.

Direct aan de Nieuwe Maas staat de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor omvangrijke innovatieve events en van de zomer dus ook het concert van Triggerfinger. De Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden.

Typhoon bij Weelde

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon deze zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

Typhoon treedt op zaterdag 7 september 2019 op bij Weelde in stadshavengebied M4H. Weelde is een kersverse, tijdelijke, creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten. Weelde bestaat uit een voorheen gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin van bijna twee hectare groot. Aan het roer van deze nieuwe hotspot staat studio Club K, de initiatiefnemer van De Geheime Tuin.

Over Fabrique Mozaïque
De afgelopen jaren bleek het rauwe, avontuurlijke stadshavengebied Merwe-Vierhavens (M4H) een mooi strijdtoneel voor Fabrique Mozaïque. Met block parties tussen gigantische werken van vermaard kunstenaar Joep van Lieshout, optredens van hiphopiconen Rico & Sticks (Opgezwolle) en Winne, plus dynamische ontdekkingsroutes van Parfum de BoemBoem tot in de late uurtjes. In deze lijn trekt MOMO Fabrique Mozaïque door in de nazomer van 2019. @ Fabrique Mozaïque

Meer info en tickets op motelmozaique.nl/fabrique