Dutch Valley

Fotoserie: Dutch Valley 2019.

Festival Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Afgelopen zaterdag 10 augustus streek op Spaarnwoude weer Dutch Valley neer. Fans konden daar genieten van optredens van meer dan honderd Nederlandse artiesten.

Het gevarieerde festival met acht verschillende podia en 30.000 bezoekers beleefde zijn negende editie met een brede score aan muziek: van pop, rock, hiphop, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul en nog veel meer.

Lil’ Kleine treedt op bij Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De hele dag door was het een gezellige boel op het veld met als bekendste namen: Lil’ Kleine, Boef, Davina Michelle, Charly Lownoise & Mental Theo, Ali B & Friends, Nielson, Jonna Fraser, Snollebollekes, Jebroer, Tino Martin, Gerard Joling, Nielson en Bizzey.

Gerard Joling treedt op bij Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Maar ook op de hiphopstage konden de liefhebbers genieten met optredens van Boef, Donny Roelvink, Josylvio en Jonna Fraser. Liefhebbers van het Nederlandstalige lied konden bij de Hollands glorie stage uit hun dak gaan met artiesten als Gebroeders Ko, Gerard Joling, Jan Smit, Roy Donders, Wesley Klein, Silver en Sieneke.

Fotograaf Harold Versteeg was erbij en legde het vast.