LIVE on the BEACH in Scheveningen

CELEBRATE THE 90’s & KEANE LIVE on the BEACH.

Nog 4 weken tot vrijdag 6 september & zaterdag 7 september! Hét weekend waarop we weer kunnen gaan genieten van twee unieke strandconcerten in Scheveningen!

Celebrate the 90’s – Vrijdag 6 september

Dé dag waarop alle 90’s hits voorbij komen! We hebben de allerbeste line up uit de jaren 90 op het podium staan: Charley Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. De host van de avond is niemand minder dan 90’s liefhebber en Radio 10 DJ: Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren 90 platen voor je draait. Dat wordt ongelimiteerd swingen en golden oldies beleven!

KEANE – LIVE on the BEACH – Zaterdag 7 september

Niet alleen de beroemde band KEANE zal deze avond op het podium staan en al hun hits laten horen. Voorafgaand aan het strandconcert zullen ook RONDÉ, Van Dik Hout, Suzan & Freek en Pat Smith optreden. De avond wordt zeer spectaculair afgesloten door hitmachine Faithless – Maxi Jazz DJ set.

@LIVE on the Beach